Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Hírek >

Gelish Lace Is More kollekció

Izgatottan mutatjuk be az új Gelish - Lace Is More kollekciót 2024 tavaszára! A Lace Is More kollekció színpalettája minden bizonnyal feldobja a mindennapokat. Ezt a kollekciót a csipke finomsága és nőiessége ihlette. A színek a lágy, szellős tavaszt idézik meg az élénk és pasztell árnyalatok kontrasztjával.

Ha lágy, élénk és pasztell árnyalatokat keresel idén tavaszra, akkor keress tovább, mert ezek az árnyalatok garantáltan rabul ejtenek:

  • Freshly Cut krémes lóhere zöld, ami biztosan szerencsét hoz neked. A tavaszi rét zöldellő szépségével varázsol el. Megidézi a természet buja, megnyugtató aspektusait, tükrözve a csipkék gyönyörű, kifürkészhetetlen mintáit.
  • Lace Be Honest egy csodás kumquat (törpemandarin) árnyalat, mely mindig jól mutat a körmeiden. Nyugalmat kölcsönöz. Pozitivitást és örömöt áraszt, és emlékeztet a csipke elragadó összetettségére.
  • Sunny Daze Ahead halványsárga biztosan feldobja a mindennapjaid. A napfényes elegancia világába invitál. Olyan, mint a friss citromos sifon suttogása, megragadja a csipke könnyedségét és szellősségét, és egy csipetnyi bájt, melegséget kölcsönöz a körmeidnek.
  • Sweet Morning Breeze egy kicsit irizáló babakék árnyalat, ami mindig megédesíti a reggeled. Magába foglalja a csipke éteri és állandóan változó szépségét, egy kis titokzatosság és csillogás mellett.
  • Tidy Touch lesz a kedvenc lazac rózsaszín árnyalatod! A balettcipők gyengéd pírját tükrözi. Kifinomult, finom árnyalat, mely megtestesíti a csipkében található lágyság és élénkség harmonikus egyensúlyát.
  • Very Berry Clean egy csodás szőlőlila árnyalat, mely megrészegít. Csábító árnyalata finom eleganciájával megragadja a csipke finomságát. Mint egy finom levendulavirág, a nőiesség és kecsesség érzetét kelti, összefonja a tavasz gazdagságát a gyengéd árnyalatokkal.